söndag 15 juli 2012

Ingen återvändo

Här åker hon....amerikadottern! Men redan i dag (många timmar senare) kan jag prata med henne när hon sätter fötterna i St Petersburg. För det finns visst ett sånt även i USA!






Iväg på ett livsäventyr, lev livet och ha roligt! Man får inte så många chanser så ta vara på dem, varenda en!
Kom ihåg att du är älskad! Och, framför allt, älska dig själv!

2 kommentarer:

Cina sa...

Du kanske ska åka och hälsa på??????

Småländskan sa...

Mmm... säger jag bara. Både för dig och dottern. Såklart du saknar och är orolig för henne, men herregud alltså vilka möjligheter att hålla kontakten det finns nuförtiden. Hade jag varit ung idag hade jag stuckit direkt. Å andra sidan stack jag ganska tidigt och jag minns min ensamma mamma som satt här hemma och kollade kartboken, väntade på ett tel.samtal från mig. Det var på den tiden man fick "boka" tel.samtalen, stå i en liten kur och bli "uppkopplad".
Inte så många år sen jag kunde ringa henne direkt från en mobil, säga att "nu morsan, nu är vi framme.. och vi har det så jäkla bra.."
Ja, jag ringde alltid hem till morsan, ALLTID, talade om att allt gått bra. Visste ju att hon satt där hemma och undrade.
Som en parentes kan jag väl säga att jag numera är orolig bara sonen ger sig av på jobb till storstaden. Som han gör ganska ofta. Vill gärna han ringer och berättar att han är framme...
Var rädd om dig du fina!
Kram