onsdag 15 augusti 2012

Mycket man borde

Den som sliter bloggar inte....för att travestera det gamla ordstävet om att arbete håller folk från synd!
Jag håller på att göra i ordning i sovrummet. Nu är grovgörat klart. Väggarna är målade i finaste antikvitt, garderob och byrå inhandlade, monterade och på plats samt fyllda med kläder. Nu återstår bara att platsbygga en säng.

Och go vänner, det är träning det också...


(bild, för den intresserade, kommer senare)

2 kommentarer:

Småländskan sa...

Ja, det är träning så go´ som nån.
Själv är jag inne i slutfasträningen inför Ironman, som går av stapeln här på lördag. I morse tränade jag på att köra med bilen till Coop, det var enkelt. Trodde jag skulle få en ordentlig träningsrunda i "hur är det med lokalsinnet i din egen stad" . Men det sket sig, eftersom det bara är torsdag idag. Jag trodde det var fredag, då de flesta gatorna/vägarna, till- och avfarter stängs av här.
Men skam den som ger sig. På lördag, tiiiiidigt, tar jag cykeln och träningscyklar in till startområdet. De där med våtdräkt slänger sig i redan kl.7 och sen väntas de sista hem kl. 23. Jo, de gör det helt frivilligt har jag förstått!
Innan dess måste jag träna på att hitta p-plats till bilburna vänner, som har cyklarna med på kroken där bak. Min egen p-plats kan jag upplåta, men sen behöver vi två till.
Vilken utmaning alltså!
Så du och jag kan tävla i vem-har-mest-träningsvärk-sporten på söndag.
Ger dig en kram, nu innan värken sätter in...

Cina sa...

Jahaja........ och mitt sovrum ser ut som det gjorde förra veckan. Nada gjort. Å andra sida har jag bloggat lite... ;)!
Bild! Fort! Jätteintresserad! Platsbygga en säng???!!! Jag letar sänggavel men hittar ingen som jag gillar. Du kanske har ett "recept"????